BOOMVEILIGHEIDSCONTROLE

Frezen van boomstobben

SNIPPEREN MET KRAANINVOER

Samenwerken met Bouwmeester

V

oor vele (hoveniers) bedrijven voeren wij veelal gespecialiseerde klussen op bomengebied uit. Dit betekent vaak dat de moeilijk staande grotere bomen aan ons worden overgelaten.  Er zijn ook een aantal hoveniersbedrijven die al het bomenwerk uitbesteden. Vaak kunnen wij deze klussen in samenwerking met uw personeel uitvoeren, echter is het ook mogelijk om deze werken geheel in eigen beheer uit te voeren. Daarnaast bestaat natuurlijk de mogelijkheid om te werken op regiebasis of dat wij het gehele werk aannemen. Uiteraard wordt dit van te voren besproken.

Besteksposten RAW of Handboek Bomen

Bij aannemers komt het nogal eens voor dat er delen in een bestek verwerkt zitten, die men in onder aanneming wil wegzetten, dit kan diverse redenen hebben. Mogelijk heeft u zelf het specialisme niet in huis of u wilt extra mankracht inhuren voor grotere projecten. Ook vraagt men tegenwoordig bijna standaard naar het European Tree Worker (ETW) certificaat bij boomwerkzaamheden of het European Tree Technician (ETT) certificaat bij boomtechnisch onderzoek of directievoering.

Bouwmeester Boomverzorging heeft vele jaren ervaring in de boomverzorging en rooierij. Wij kennen de machines en mogelijkheden binnen ons vak, graag helpen wij u op vakkundige wijze om uw project te realiseren.

Voor (gespecialiseerde)vel- en rooiwerken en voor het snoeien van bomen houden wij ons aanbevolen.